Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Αποχαιρετώντας μία αξέχαστη χρονιά

Θέλω να αποχαιρετήσω αυτή τη χρονιά με μεγάλη συγκίνηση, αλήθεια.
Γιατί σε αυτήν έγιναν τόσα υπέροχα... Πρόταση γάμου βγαλμένη από ταινία, γάμος στο λατρεμένο μας νησί, γεννητούρια φίλων μοναδικών και αγαπημένων, νέοι φίλοι που προστέθηκαν στους αγαπημένους μας, γονείς πλάι μας υγιείς και χαρούμενοι, δουλειά που ακόμα υπάρχει (και ευχαριστούμε την καλοτυχία μας και την επιμονή μας για αυτό), ταξίδια σε όμορφα μέρη και ένα ζεστό σπιτικό να μας φυλά από όλα τα άγρια που συμβαίνουν εκεί έξω.

Πάντα με το νέο έτος συνήθιζα να ζητάω διάφορα από τον εαυτό μου: σε γενικές γραμμές, ζητούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να μαθαίνω νέα πράγματα, να μορφώνομαι, να προσφέρω απλόχερα την αγάπη μου στους δικούς μου ανθρώπους και να προσπαθώ κάθε μέρα να είναι γεμάτη και να μη λείπει η ζεστασιά από τη ζωή μας.

Το 2011 όμως, για πρώτη φορά στη ζωή μου, κάνω μία ευχή που δεν έχω ξανακάνει: ένα μωρό. Εύχομαι να έρθει το πλάσμα αυτό, ο καρπός της αγάπης μας, το παιδί που θα είναι 1+1=1 και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο.

Και κάτι ακόμα: εύχομαι και για όλο τον κόσμο να αγαπάει περισσότερο και να φθονεί λιγότερο.
Καλή χρονιά σε όλους.

7 σχόλια:

  1. μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκτιμούν αυτά που εχουν και δεν γκρινιάζουν..χαίρομαι που είσαι μία από αυτούς!Σου εύχομαι το μωράκι που θέλεις τόσο πολύ να έρθει..και πιστεύω ότι θα έρθει όταν αυτό θεωρήσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά σου εύχομαι να έρθει με το καλό το μωράκι σας μια και τόσο πολύ το θες και ειμαι σιγουρη οτι θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είστε πάντα καλά και γρήγορα να συμπληρωθεί η ευτυχία σας με ένα αγγελούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι όλες οι ευχές σου να γίνουν πραγματικότητα. Ό,τι επιθυμείς λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου, σου εύχομαι το μωρό αυτό να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται για να συμπληρώσει την ευτυχία σας!

    Το 2011 να είναι η χρονιά που θα σε κάνει μαμά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to 2011 tha nai i xronia sas! 2011+ loipon me tis pio zestes mas euxes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά, με εμπνευση, αισιοδοξία και ευρηματικότητα! Και πολλά ωραία ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

most pop

Mamades Mpampades button