Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Για τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Όταν μαθαίνω για πρωτοβουλίες μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με στόχο τη βοήθεια σε παιδιά ειλικρινά συγκινούμαι πολύ. Όλοι μιλάνε για τα παιδιά αλλά λίγοι είναι αυτοί που αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου και όχι μόνο τα "δικά τους" παιδιά (σε ένα άλλο ποστ θα μοιραστώ τη γνώμη μου σχετικά με αυτό το "δικά τους"... έχω τις διαφωνίες μου).

http://www.mazigiatopaidi.gr/main.php?l1=58&l2=62&l3=67

Αυτό το ποστ λοιπόν αφιερώνεται στην πλήρη ανακαίνιση του Ξενώνα του Χατζηπατέρειου Κέντρου Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών. Οι εταιρείες του ομίλου Fourlis (ΙΚΕΑ, Intersport, Fourlis Trade & Service One) ανέλαβαν τη μελέτη διαμόρφωσης, την επίπλωση καθώς και τη διακόσμηση των χώρων του Ξενώνα.

Για περισσότερες από δύο εβδομάδες τον Ιούνιο του 2010, μία μεγάλη ομάδα εργαζόμενων δούλεψε σε ένα χώρο 200 τετρ. μέτρων με κέφι και ενθουσιασμό, τρίβοντας, βάφοντας, συναρμολογώντας και με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, το αποτέλεσμα (δείτε εδώ) ήταν εξαιρετικό και ως προς την αισθητική αλλά και ως προς τη λειτουργικότητα του χώρου.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν για αυτές τις πρωτοβουλίες. Ας ελπίσουμε να παραδειγματιστούν κι άλλες εταιρείες προς παρόμοια κατεύθυνση προσφέροντας χαρά, χαμόγελα και μια καλύτερη ζωή στα παιδιά ενός  κατώτερου Θεού (που σε καμμία περίπτωση δεν είναι, ο τίτλος είναι δανεικός από το έργο Children of a lesser God - 1986).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

most pop

Mamades Mpampades button