Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Σ 'ένα όμορφο σπίτι...

...όλα μοιάζουν πιο αρμονικά, πιο χαρούμενα, η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο με τα χρώματα, τα ζωηρά μοτίβα και τις πρωτότυπες τοιχογραφίες.
Είναι αλήθεια, έχω προτίμηση στις ταπετσαρίες και στα αυτοκόλλητα τοίχου όταν διακοσμώ ζωτικούς χώρους. Έχω βρει κατά καιρούς πολλά sites με προϊόντα κάλυψης τοίχων είτε αυτά είναι αυτοκόλλητα, είτε είναι ταπετσαρίες όμως σήμερα ανακάλυψα ένα πραγματικά υπέροχο site που θέλω να μοιραστώ μαζί σας μιας και τα αυτοκόλλητα σε αυτό είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα και πρωτότυπα και δε μου θύμισαν αντιγραφές ή καρικατούρες άλλων όπως βλέπω συνήθως.

Ξεκινάω με μία εξαιρετική ιδέα για παλαιά σπίτια όπου στη βάση ενός "κρεμαστού" φωτιστικού έχουμε ένα σπασμένο γύψινο που θέλουμε να ξεφορτωθούμε μεν, αλλά επειδή σκέτο το ταβάνι θα δείχνει πολύ μοντερνιά, θέλουμε "κάτι" να το στολίσουμε!

Ιδού λοιπόν ένα ζωηρό και χαρούμενο μοτίβο που θα ζωντανέψει το ταβάνι μας σίγουρα!
                     ---->
Αν πάλι αυτό που λείπει είναι κάτι πιο αφαιρετικό και με κίνηση, τότε ένα κλουβί, κρεμασμένο στον τοίχο είναι η λύση για να επενδύσουμε ένα βαρετό τοίχο με κάτι πιο ζωηρό.
<-------




Για πολλές φίλες μου με δίδυμα παιδάκια, διαφορετικού φύλου, βρήκα ό,τι πιο ταιριαστό!

Αλλά και για πιο artistic παιδάκια, αυτά τα πουλιά τα λάτρεψα, μου θυμίζουν τις φευγάτες προτάσεις design σε παιδικά δωμάτια της hoolaboola (που θαυμάζω απεριόριστα!). Τα παιδιά αγαπούν πολύ ότι τους θυμίζει ζωγραφιές και όσο πιο χρωματιστά, τόσο το καλύτερο!





Πολλά κάστρα έχω βρει σε αυτοκόλλητα αλλά όχι με τόση ένταση και βάθος. Ακόμα και το "απλό" κάστρο, στο invasions ephemeres μοιάζει με ζωγραφικό πίνακα!



Και για να μην ξεχνάμε όμως και τους "μεγάλους", αυτά τα αφαιρετικά αλλά και από μια άλλην εποχή αυτοκόλλητα, πολύ μου άρεσαν και μου θύμισαν μια πιο art deco εποχή που κάθε άνοιξη την νοσταλγώ γιατί όσο "μοντέρνα" ή σύγχρονη και να προσπαθώ να είμαι στη ζωή μου και στη δουλειά μου, πάντα οι καμπύλες, οι ζωηράδες στα σχήματα και οι όποιες φιοριτούρες με γλυκαίνουν και με κάνουν να χαμογελώ.




Καλή μας Άνοιξη λοιπόν και ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ σε φίλους και αγαπημένους!


Πηγή: τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε εδώ

5 σχόλια:

  1. Πολύ μου άρεσαν. Για κάτι τύπους σαν εμένα που βαριέμαι εύκολα είναι πολύ καλή φάση (γιατί για να βάψουμε θα φύγει η άνοιξη κι ακόμα θα το σκέφτομαι)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ρε μάνα μου δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω! Πολύ ωραία ιδέα για άμεση και μάλλον οικονομική ανανέωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι, τα αυτοκόλλητα είναι απίστευτα γρήγορος τρόπος για να αλλάξεις την όψη ενός δωματίου. (Το κάστρο είναι όλα τα λεφτά!!!!)
    Εγώ διακόσμησα το δωμάτιο του μικρού μου (μόλις ενός έτους) με αυτό το σχέδιο - πρόταση: http://www.ab-one.gr/we-love-you-sticker.html
    (Το εν λόγο site έχει νομίζω μερικές πολύ καλές προτάσεις σε αυτοκόλλητα τοίχου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

most pop

Mamades Mpampades button