Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Παρεϊστικα!

Χθες βράδυ περάσαμε υπέροχα.
Όταν έχεις καιρό να βγεις με ένα ζευγάρι που "ταιριάζεις", το εκτιμάς ακόμα περισσότερο και σου μένει μια γλυκιά γεύση όταν πέφτεις στο κρεββάτι, άσε που βλέπεις και πιο όμορφα όνειρα. Το επόμενο πρωινό, περιμένεις πως και πως να ξαναβρεθείς πάλι μαζί τους, σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην αναλύσατε κανένα σπουδαίο γεγονός, να μη βρήκατε τη λύση στα όποια προβλήματά σας, αλλά όλη η ατμόσφαιρα της χαράς, του γέλιου και του κεφιού είναι ό,τι πιο ξεχωριστό μπορούσε να σου συμβεί.

Συνειδητοποιώ πως σημασία δεν έχει η ποσότητα -πόσο συχνά βλέπεις κάποιους φίλους- αλλά η ποιότητα της επαφής, της σχέσης που αισθάνεσαι ότι δημιουργείς μαζί τους, μιας σχέσης που δε σταματά να εξελίσσεται αν θες να την εξελίσσεις φυσικά και που σου δίνει μια αισιοδοξία για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕ ζουν μονάχοι και που θες να ζεις και να μοιράζεσαι μαζί τους.

Οι φίλοι μας, αυτοί οι 2-3, για άλλους 5-6 και για τους λιγότερο προνομιούχους ένας, είναι αυτοί που μας κάνουν να χαμογελάμε, να αισθανόμαστε όμορφα και ανέμελα και -το κυριότερο- να μας αποδέχονται όπως είμαστε, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. Και φυσικά να ισχύει και το ανάποδο!

Μια τέτοια βραδιά ζήσαμε κι εμείς χτες βράδυ και πολύ τη χαρήκαμε.
Νομίζω ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δεν υπάρχει τίποτε πιο σπουδαίο από το να περνάμε καλά με καλούς, πραγματικούς φίλους.

Ε+Ι πολλά, πολλά ευχαριστώ για μια τέλεια έξοδο!
Αφιερωμένο...




Καλή σαρακοστή από καρδιάς σε όλους.

3 σχόλια:

  1. ...και "η γεύση" της αγάπης μοιάζει με το φαγητό που πήραμε στα αναμμένα κάρβουνα... σιγοψήνεται συνέχεια, μένει ζεστή και λαχταριστή και θες να την γευτείς σιγά και απολαυστικά ...ευχόμενη να μην τελειώσει ποτέ.. Μεγάλη μας τιμή να έχουμε τέτοιους υπέροχους φίλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο δώρο οι καλοί, πιστοί και παντοτινοί φίλοι. Δυστυχώς στις μέρες μας είδος προς εξαφάνιση.
    Το ΣΚ είμασταν στη Θεσ/νικη για να δούμε τον πατέρα μου που δυστυχώς δεν πάει καλά. Εκεί ήταν και 2 παιδικοί του φίλοι με τις γυναίκες του που ήρθαν να τον δουν για 4 μέρες από τη Βοστώνη!!!! Το φαντάζεσαι; Αυτοί είναι οι φίλοι μαμαελ μου.
    ΥΓ Θέλετε να πάμε για κανένα pint στο Moly Mallone's ένα βραδάκι μετά τη δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΣΚ.ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

most pop

Mamades Mpampades button